Om Target Consulting AS

Target Consulting AS er et konsulentbyrå med base på Straume, Sotra i Vestlandet. Vårt erfarne team har spesialisert seg på byggesaker, teknisk tegning og grafisk design, og er dedikerte til å levere høykvalitets tjenester til både privatpersoner og selskaper i tråd med deres unike behov og mål.

Vi forstår at byggesaker involverer en dynamisk prosess hvor offentlige instanser spiller en sentral rolle i å avgjøre prosjekters endelige utfall. Med vår riktige erfaring og ekspertise, er vi godt rustet til å gjennomføre prosessene på en profesjonell og korrekt måte, slik at våre kunder oppnår suksess og tilfredshet.

Med vår kompetanse innen byggesaker, teknisk tegning og grafisk design, tilpasser vi våre tjenester for å imøtekomme de spesifikke kravene til hvert enkelt prosjekt og klient, og sikrer at vi leverer resultater som overgår forventningene.

Lurer du på om Target Consulting AS kan hjelpe deg med vår kompetanse? Ikke nøl med å ta kontakt. Fyll ut kontaktskjemaet lenger ned på siden, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg i å nå dine mål.

Hils på teamet vårt

Torstein Skutle

Byggesøknad
Tlf. 56 12 32 10
[email protected]

Hilde Ramsdal

Teknisk tegner og grafiker
Tlf. 56 12 32 10
[email protected]

Signe Helgheim

Byggesøknad
Tlf. 56 12 32 10
[email protected]

Rebekka Balazs

Byggesøknad
Tlf.: 56 12 32 10
[email protected]

Ove Andersen

CTO
-
[email protected]